State Police and People's Advocate will establish task forces
Igli Totozani
Subscribe for our daily news via e-mail:
Your e-mail:      Now, check your e-mail and confirm subscription!
State Police and People's Advocate will establish task forces for verification of every case related to violation of human rights. This initiative was confirmed Thursday by the State Police Director General, Hysni Burgaj and People's Advocate, Igli Totozani following a meeting focused on respect and protection of human rights. On his part, head of Albanian Police expressed commitment of the police forces for respect of law. /albeu.com/
Published on: April 12, 2012 - 9:30 pm
Latest articles
Shkruani komentin tuaj!
 
Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian