Serbian police arrest 8 albanians
Subscribe for our daily news via e-mail:
Your e-mail:      Now, check your e-mail and confirm subscription!
The Serbian policy has arrested 8 Albanians in Bujanoc, in Ternoc and Breznic villages, accused for civil crimes towards Serbs in the last war.

The minister of Interior, Ivica Daciq confirmed the news that policy has arrested 8 people ,5 of whom are accused for “war crimes against civilians”, reports Albeu.com.

The people arrested are Elhami Salihu, Mustafë Limani, Sherif Abdiri, Nedir Sefedini dhe Sevdai Emrullahi.

As per the minister declaration 2 from the arrested has shown resisten and one among them is arrested for arms possession. /albeu.com/
Published on: May 4, 2012 - 3:37 pm
Latest articles
Shkruani komentin tuaj!
 
Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian