Man cuts his nephew's head off with a machete

Andrea Zani is a 12 year old boy killed by his uncle in Palase, HImara. Jorgo Zani chased the boy in the nearby forest, where he killed him with a machete. He cut off his head and then brought it

 
 
Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian

Tauland dhe Granit Xhaka janë dy vëllezërit që përballen në skuadra të ndryshme për herë tëparë në një Kampionat Evropian